Accounting You Can
Count On!

Vi är en modern redovisningsbyrå som är specialiserad på att tillhandahålla professionella redovisningstjänster för företag och organisationer. Som byrå strävar vi efter att erbjuda våra kunder effektiva och skräddarsydda lösningar för att hantera och optimera deras ekonomi och redovisning.

Vad vi gör

Digital kompetens:

Vi använder avancerade digitala verktyg och teknologier för att automatisera och effektivisera redovisningsprocesserna. Det inkluderar användningen av molnbaserade programvaror för att förenkla bokföring, fakturering och andra ekonomiska transaktioner.

Proaktiv rådgivning:

Utöver att hantera bokföring och redovisning, erbjuder BTR även proaktiv rådgivning. Genom att analysera företagets ekonomiska data kan vi ge våra kunder insikter och strategisk rådgivning för att förbättra ekonomiska resultat och fatta bättre affärsbeslut.

Säkerhet och efterlevnad:

Med ökande krav på dataskydd och regelverk är vi noggranna med att säkerställa fullständig efterlevnad av lagar och regler. Vi implementerar robusta säkerhetsprotokoll för att skydda kunders känsliga finansiella information och följer noggrant de senaste regeländringarna.

Anpassningsbarhet:

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför är de anpassningsbara och flexibla. Vi förstår företagets specifika behov och anpassar tjänster och lösningar därefter.

Kundorientering:

Kundservice är en hög prioritet. Genom att skapa starka och långsiktiga relationer strävar vi efter att förstå våra kunders mål och utmaningar för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar företagets behov.

Utbildning och medvetenhet:

Eftersom ekonomiska redovisningsregler ständigt förändras är vi dedikerade till kontinuerlig utbildning och medvetenhet. Vi håller oss uppdaterade om de senaste lagändringarna och trenderna inom branschen för att kunna ge våra kunder de bästa och mest aktuella tjänsterna.

Vi är inte bara en leverantör av bokföringstjänster utan också en strategisk partner som hjälper företag att navigera genom det komplexa ekonomiska landskapet och uppnå sina affärsmål.

Våra tjänster:

  • Bokföring

  • Årsredovisning och deklaration

  • Skatterådgivning

  • Moms- och skattehantering

  • Digitalisering och automatisering

  • Företagsstruktur och rådgivning

  • Delgivningsbar person