Entering the Nordic Market

– Made Easy

Att vara arbetsgivare i Norden kan vara komplicerat. Det är en hel del administration, regler och förordningar man måste följa för att vara arbetsgivare. Detta kan vara både tids- och kostnadskrävande för ett företag som vill komma in på den nordiska marknaden.
Med vår Employer of Record-tjänst slipper ni allt jobb. Vi hjälper er att anställa rätt personal så ni kan etablera ert företag i Norden snabbt och smidigt!

Ni vet vem ni vill anställa

– Vi vet Resten!

Vi anställer rätt personal för era behov och levererar alla de tjänster som en nordisk arbetsgivare ansvarar för att tillhandahålla. Vi ser till att våra anställda är försäkrade i enlighet med gällande lagar och förordningar och ser till att skatter och sociala avgifter rapporteras och betalas korrekt. Vi har även närverket för att hjälpa till med omlokaliserings- och immigrationstjänster.

Vi blir knytpunkten för er personal och företag här i Norden och eftersom vi tror att personlig kontakt är ett vinnande koncept når du oss lätt via telefon eller mail.
Vi hjälper till med varje steg på er nordiska resa – oavsett hur lång eller kort den blir!

Vi kan den nordiska marknaden

BTR grundades 1989 och har arbetat med EOR sedan 2012, så vi vet ett och annat om den nordiska marknaden. När ni använder oss som er registrerade arbetsgivare i Norden kan ni känna er trygga i att ni har den bästa hjälpen till hands. Förutom att ta ett helhetsansvar som er lokala nordiska arbetsgivare kan vi även hjälpa till med följande tjänster:

  • Sponsring av arbetstillstånd

  • Hitta kontorslokaler

  • Billeasing

  • Hälsoförmåner

  • Försäkringar

  • Följer samtliga arbetsrättsliga lagar och förordningar

Varför EOR?

Möjliggör för en utländsk aktör att etablera sig på en ny lokal marknad

EOR, förkortning för Employer of Record, gör det möjligt för en utländsk aktör att etablera sig på en ny lokal marknad, på ett snabbt och enkelt sätt. När ni använder EOR-tjänster behöver ni inte ha en juridisk person, lära er om och hålla er uppdaterade om komplexa lokala lagar och förordningar. Det enda ni behöver veta är vem ni vill att vi ska anställa och resten tar vi hand om. Med våra EOR-tjänster får ni också expresshjälp i ansökan av arbetsvisum/arbetstillstånd – så ni kan börja arbeta!